0
0
Nu exista produse in cos.
 

Categorii Blog

Manusi de unica folosinta

Cod produs: Gloves Aero USA

In stoc

Manusi de unica folosinta pentru dipsenser Aero Glove USA

Pret cu TVA:
699,00 LEI

Unic importator si distribuitor pentru manusi de unica folosinta patent USA, Aero Glove, Lucky Store Solution va propune manusile pentru dispenserul manusi unica folosinta patentat sub brandul american Aero Glove. Box-ul manusi de unica folosinta contine 6000 bucati manusi unica folosinta, care au o greutate de 1,20 gram/ manusa de unica folosinta, fiind fabricate la o calitate superioara comparativ cu alte manusi de unica folosinta. În industria alimentară se folosesc numeroase modele de mănuși de unică folosință, toate au anumite caracteristici și diferite avantaje. Atât în industria alimentară cât și în domeniul medical este importantă menținerea corectă a igienei. Siguranța alimentară este obligatorie pentru restaurante, cofetării, brutării, baruri și alte puncte de servire a alimentelor. Protejarea mâinilor este importantă și în alte domenii de activitate, fapt pentru care în prezent sunt la mare căutare mănușile de unică folosință.
Multe femei poartă mănuși de unică folosință mănuși de latex – în bucătărie, pentru pregătirea hranei, pentru a nu se murdări pe mâini. Aceste mănuși sunt folosite de angajații unităților medicale, pentru protecția mâinilor. Având în vedere faptul că sunt atât de practice, ele sunt utilizate tot mai mult și pentru pregătirea hranei, sau pentru alte treburi casnice. În prezent sunt tot mai căutate mănușile din nitril, mai ales pentru că sunt mai ieftine, mai confortabile și mai rezistențe în contact cu alimentele.
Femeile folosesc mănuși de unică folosință pentru a spăla aragazul, pentru a șterge masa, pentru a nu se murdări pe mâini când curăță cartofi, sfeclă roșie, pește și alte alimente, pentru a-și proteja mâinile și manichiura.
Mănușile rezistente la tăiere sunt foarte bune pentru pregătirea hranei cu un cuțit. Ele protejează mâinile și mai ales degetele, atunci când se taie carnea sau peștele cu un cuțit foarte ascuțit. Astfel de mănuși sunt folosite de bucătari profesioniști și de măcelari, dar și pentru lucrul în grădină, sau alte locuri de muncă (tâmplărie, horticultură, construcții, ateliere diverse).
În ultimii ani au apărut noi modele de mănuși rezistente la tăiere, care sunt de înaltă performanță și care au ajuns la nivelul 5 protecție clasă alimentară. Acestea sunt și pentru femei și pentru bărbați, au nivel anti-tăiere 5, au caracteristici de înaltă calitate: sunt durabile și rezistente în timp, sunt confortabile, ideale pentru lucrul de precizie, pentru tăierea alimentelor, pentru decojire, feliere, etc.
Mănuși de unică folosință pentru manipularea produselor alimentare
În magazine și supermarketuri se folosesc mănuși de unică folosință în zona de legume-fructe, panificație, gastronomie, etc. Astfel de mănuși sunt necesare la manevrarea alimentelor atât în magazinele alimentare cât și în restaurante, firme de catering, bucătării comerciale, diferite puncte de lucru în industria alimentară. Desigur când vine vorba de igienă ne referim și la spălarea mâinilor, dezinfectarea corespunzătoare și nu doar la utilizarea mănușilor de unică folosință.
Avantajele folosirii mănușilor de unică folosință sunt:

  • Menținerea igienei în zonele cu alimente
  • Protecție suplimentară pentru produsele alimentare
  • Prevenirea contaminării alimentelor
  • Protejarea mâinilor de grăsimi, uleiuri și altele
  • Reducerea răspândirii microorganismelor care pot duce la îmbolnăvirea oamenilor
  • Creșterea performanței muncii angajaților
  • Creșterea încrederii și satisfacției clienților (aceștia preferă să fie serviți de angajați care poartă mănuși de unică folosință pe mâini atunci când pun mâna pe carne, pește, sau alte produse alimentare de acest fel).
O igienă perfectă în supermarket poate fi oferită de un dispenser mănuși unică folosință care este dotat cu senzori infraroșu și care este ușor de folosit. Clientul din magazin pune mâna deasupra aparatului dispenser mănuși, senzorul sesizează asta și umflă mănușa de unică folosință. Clientul va introduce mâna în mănușă și o va lua ușor, pentru a o folosi pentru alimente – legume, fructe, produse de panificație, fără a le contamina cu bacterii și alți contaminanți din mediul înconjurător. Prin urmare, protecția oferită de acest procedeu este excelentă, apreciată și de clienți.
Mănușile de unică folosință se schimbă atunci când se lucrează sau se pune mâna pe produse diferite. De asemenea, ele se scot de pe mâini când se începe o altă sarcină, sau când se iau banii de la clienți, pentru că banii au intrat în contact cu numeroși agenți patogeni. De regulă, mănușile se înlocuiesc la fiecare patru ore, pentru ca ele să fie în stare perfectă, să nu fie deteriorate. Angajații înlocuiesc mănușile ori de câte ori ele se rup, sunt prea murdare, sau dacă sunt contaminate.
Manusile de unica folosinta folosite în industria de catering. Cei care lucrează exclusiv cu alimente trebuie să poarte mănuși. În acest domeniu se folosesc frecvent mănuși negre sau albastre. S-a observat că mănușile de unică folosință colorate sunt la mare căutare. Producătorii au ținut cont de acest aspect și de aceea unii oferă mănuși de unică folosință din nitril, care sunt disponibile în opt culori diferite.  Acestea sunt rezistente la uleiuri și grăsimi, practice, confortabile, nu declanșează alergii, sunt perfecte pentru manevrarea alimentelor în bucătării, măcelării, sau alte locuri de muncă din domeniul alimentar.
 
Pentru cerere de oferta en gros, pretul listat in site va suport discount considerabil.

Pretul expus in site este pentru un box a 6000 bucati manusi de unica folosinta patent USA- Aero Glove.

Catalog Brochure Aero Glove Descarcare
Catalog manusi de unica folosinta Descarcare
Manusi de unica folosinta greutate pachet Descarcare

https://youtu.be/yRxjjilP_K0

Adauga un comentariu la “Manusi de unica folosinta”

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Produsul a fost adaugat in cos